Vásárlási feltételek

Általános szerződési feltételek
Adatkezelési tájékoztató
Vásárlási tudnivalók
Általános szerződési feltételek
Dokumentum helye
Adatkezelési tájékoztató
Dokumentum helye
Vásárlási tudnivalók

Az áruház felépítése kényelmes és gyors tájékozódási lehetőséget biztosít a vásárlók számára. A menüpontok segítségével könnyedén navigálhat az áruházban.

Az áruházban található termékek között a "TERMÉKKATEGÓRIA" lenyíló menü segítségével böngészhet. Először az áruházban található kategóriákat láthatja. Ha olyan kategóriába lép, ahol termékek találhatók, akkor ott megtekintheti a termékek rövid leírását, árát. Ha az adott kategóriában lévő összes termék nem fér ki egy oldalra akkor a termékek alatt lévő számok segítségével lapozhat.

Az "Akciók" kategóriában az áruházban kapható összes akciós termék megtalálható. Minden terméknél külön-külön szerepel az akció kezdeti és lejárati dátuma, vagy a kezdeti dátum és a "készlet erejéig" megjelölés.

Ha bővebb információt szeretne kapni a termékről akkor kattintson a termék képére vagy nevére. Ekkor a termék oldalára jut el, ahol a termékről részletesebb tájékoztatást kaphat.

Lehetőség van keresésre is. Egyszerű keresés esetén csak a kereső szót kell megadnia és ha valamely termék megfelel ennek akkor a rendszer megjeleníti. A keresési eredmények egymás alatt jelennek meg, ha nem fér ki a keresési dobozban, akkor a doboz felett tartva az egeret egérgörgő segítségével görgetheti a termékeket.

A kosár tartalmát a "Kosár" ikon segítségével ellenőrizheti. Itt röviden láthatja a megrendelését: a rendelt termékeket, a rendelt darabszámot, a tétel értékét, valamint a rendelés összértékét. A kosár megtekintése gombra kattintva eljut a rendelés részletes oldalára ahol tételesen láthatja a megrendelését, nettó ár feltüntetésével is. Illetve választhatja rögtön a "megrendelés" gombbal a rendelés elindítását, ez esetben a részletes tájékoztatást átugorja a rendszer és rögtön a "szállítás és fizetés" pontra ugrik. Lehetőség van a kosár teljes kiürítésére is. Ha a megrendelés mellett dönt kattintson a "megrendelés" gombra.

A rendelése leadásához választhatja a regisztrációt, vagy a regisztráció nélküli vásárlást. Mindkét esetben választható, hogy magánszemélyként, vagy cégként kíván vásárolni, a rendszer a választott opcióknak megfelelő adatokat kéri be Öntől. Regisztráció nélküli vásárlás esetén a rendszer az Ön adatait nem tárolja el, a későbbi vásárlások ismét meg kell adnia.

Ha Ön regisztrált vásárló, de elfelejtette jelszavát, használja a jelszó emlékeztetőt. Ha itt megadja a regisztrált e-mail címét akkor a jelszavát e-mailben elküldjük Önnek.

Belépést a "Vásárló Belépés" ablak segítségével végezheti el. Itt adja meg regisztrált e-mail címét és jelszavát, majd nyomja meg a belép gombot. Ha sikeres a belépés akkor megjelenik a "belépve" felirat, amely egyben legördülő menü is. A legördülő menüben láthatja az e-mail címét, valamint linkek segítségével elérheti a "Megrendelések" (leadott megrendelések listája), "Kedvencek" (kedvencnek jelölt termékek listáját) és az "Adatmódosítás" lehetőségeket.

Ha kosár oldalon a megrendelés gombra klikkel és be van lépve, akkor eljut a "Szállítás és fizetés" oldalra, ahol ki kell választania a Önnek legmegfelelőbb lehetőségeket. Ha elkészült nyomja meg a "tovább" gombot. Ekkor megjelenik az Ön megrendelésének összes adata, melyet ellenőriznie kell. Ha minden rendben van akkor a "megrendel" gombot megnyomva véglegesítheti a megrendelését.

A megrendelt termékekről szóló számlát elsősorban elektronikus úton bocsátjuk a Vásárlóink rendelkezésére elekronikus levél (e-mail) mellékleteként. Amennyiben Ön papír alapú számlát is kér, kérjük ezt jelezze a megrendelés "megjegyzés" részében. Amennyiben utólagosan kér az elektronikus számláról papír alapú formátumot, kérjük jelezze igényét elérhetőségeink egyikén.

Üzletünkben történő személyes vásárlás esetén a számla kiállítását megelőzően kollégánk minden esetben megkérdezi, hogy Ön a számlát elektronikus úton (e-mail melléklet), vagy papír alapon kéri. Amennyiben elektronikus számlát kér, kollégának bekéri az Ön e-mail címét és a kapott címre megküldi a számlát. A helytelenül megadott e-mail címre történő küldésből eredő esetleges kérokért cégünk nem vállal felelősséget.

Az adott áru megrendelésének időpontja az az időpont, amikor megrendelését az áruházon keresztül eljuttatja a kereskedőhöz. Megrendelése általában akkor lép életbe, ha online megrendelését e-mail-ben vagy telefonon is visszaigazolják. Az áruházi rendszer által küldött automata visszaigazolás nem egyenértékű a fent említett visszaigazolással. A kereskedő és a vásárló között létrejött elektronikus szerződés nem tekinthető írásba foglalt szerződésnek, így az nem kerül iktatásra, és későbbiekben papír alapon nem hozzáférhető. Az elektronikus szerződésben, illetve a megkötés és a későbbi kapcsolattartás során használt nyelv a magyar, vagy angol. A termékoldalakon található termék leírások csak tájékoztató jellegűek, nem minden esetben tartalmaznak az adott termékről minden információt. Felhívjuk figyelmét, hogy az esetleges elírásokért, téves adatokért semmilyen felelősséget nem vállalunk! A hivatalos termékleírásokat a termék gyártójának weboldalán is megtalálja több nyelven. Oldalunkon a felhasználói útmutató menüben találja a magyar nyelvű anyagokat.

Gyors kiszállítás

Magyarországon akár 48 órán belül.

Electropoint Biztonságtechnika

Online ügyfélszolgálat

Online chat H-P, 8:00-16:30-ig.

Kényelmes fizetés

Többféle választható fizetési mód.

Vásárlástól elállás

Magánszemélyeknek 14 napos indoklás nélküli elállás.