Engedje meg, hogy bemutatkozzunk...

Pár szóban magunkról

Cégünk gyengeáramú biztonsági rendszerek nagy- és kiskereskedelmével foglalkozik. 2000-ben történt alapításunk óta azon dolgozunk, hogy Ön egy helyen megtaláljon mindent, ami szükséges rendszerei kivitelezéséhez, vagy vásárlói kiszolgálásához. Ennek érdekében termékpalettánkat és szolgáltatásainkat folyamatosan bővítjük a minőség és megbízhatóság szem előtt tartásával. Ezen értékek és célok garantálják, hogy Ön mindig úgy gondolja: jól döntött, hogy hozzánk fordult.

Segítünk Önnek

Legyen Ön viszonteladó, telepítő, vagy végfelhasználó, minden esetben maximális odafigyeléssel fogadjuk Önt. Üzletünk 100%-ban magyar tulajdonú, magyar székhellyel, de az EU teljes területéről fogadjuk a megkereséseket és bármely EU tagállamba szállítunk. Kényelmes és könnyen használható webáruházunkon keresztül egyszerűen rendelheti meg az Önnek szükséges terméket. Ha kérdése, kérése merülne fel, kollégáink a rendelkezésére állnak.

Amiért megéri minket választania

 • Kedvező ár / érték arány.
 • Termékek széles választéka.
 • Csak új, gyári csomagolású termékek (nem forgalmazunk újracsomagolt, használt, vagy sérült terméket).
 • Magas minőség és megbízhatóság.
 • Általános akciók és egyedi kedvezményrendszer.
 • 14 napos elállás (magánszemélyeknek).
 • Terméktámogatás és információ munkanapokon 8:00-16:30 között telefonon és online chaten.
 • Munkaidőn kívül is fogadjuk megkeresését e-mailben, vagy üzenetet hagyhat a webáruház beépített üzenetküldőjén keresztül a Kapcsolat menüpontban.
 • A termékeknél részletes tájékoztatást talál, valamint termékdokumentációt (feltöltés alatt).
 • Saját készletről értékesítünk.
 • Minden termékünkre minimum 1 év jótállást vállalunk.
 • Egyszerű rendelés és ügyintézés.
 • 0% ÁFA-s számla külföldi partnereinknek (fordított adózás, Áfatörvény 89.§-ában foglaltak szerint).
 • Gyors kiszállítás 1-3 munkanapon belül az EU teljes területére.

A fejlődés és innováció útján

Amellett, hogy a stabil és megbízható kiszolgálást biztosítjuk, magas prioritásban tartjuk üzletünk fejlesztését. Ennek érdekében figyeljük a piaci, technológiai, társadalmi változásokat és ezeket gondosan mérlegelve igazodunk az elvárásokhoz. Termékpalettánkat folyamatosan bővítjük a technológiai fejlődéssel lépést tartva, kollégáink pedig rendszeresen képzéseken vesznek részt, hogy megismerjék a legújabb technológiákat, trendeket. Mind a működésünket kiszolgáló infrastruktúránkat, mind a belső szervezeti működésünket folyamatosan monitorozzuk és fejlesztjük, így Ön gyors, szakszerű és mégis egyszerű kiszolgálását kap. Ennek szellemében haladunk előre és minden tőlünk telhetőt megteszünk, hogy tevékenységünket a jövőben is az Ön bizalma és elégedettsége övezze.

Környezetvédelmi célunk

Alapításunk óta folyamatosan azon dolgozunk, hogy cégünk tevékenysége és telephelyünk - amennyire csak lehetséges - környezetkímélő legyen. Üzletünketben az elektromos- és vízfelhasználást igyekszünk minimalizálni, termékeink átadásakor mind személyes átvétel-, mind küldemény esetén az újrahasznosított csomagolást részesítjük előnyben. Munkafolyamatainkat automatizáljuk, kollégáink időszakosan home office-ban dolgoznak. 2019-óta igyekszünk a lehető legnagyobb mértékben átállni az elektronikus ügyvitelre (amennyire a jogi szabályozás ezt lehetővé teszi), így arra kérjük Önt, hogyha teheti, fogadja Ön is elektronikus úton számláinkat és csak akkor kérje nyomtatásban, ha az feltétlen elengedhetetlen! Segítségét és megértését köszönjük!

Kollélgáink

Mindannyiunk munkája egy értékes és fontos szelete a teljes működésnek, ennek tudatában elhivatottan végezzük teendőinket. Rendszeresen tartunk megbeszéléseket, teljesítményértékeléseket, közösen meghallgatjuk és megvitatjuk a felmerülő kérdéseket, javaslatokat, ötleteket. Természetesen a szórakozás sem maradhat el, évente több alkalommal tartunk a kollégákkal és családtagjaikkal céges rendezvényeket. Örömmel kijelenthetjük, hogy cégünknél nem egyszerűen felettesek és beosztottak, főnökök és alkalmazottak vannak, de csapatként, egyenrangú kollégaként tekitünk egymásra.

Bízunk benne, hogy rövid bemutatkozásunk és üzletünk elnyerte tetszését és hamarosan Önt is elégedett partnereink közt tudhatjuk.

Tisztelettel:
Electropoint Kft.

Gyors kiszállítás

Magyarországon akár 48 órán belül.

Electropoint Biztonságtechnika

Online ügyfélszolgálat

Online chat H-P, 8:00-16:30-ig.

Kényelmes fizetés

Többféle választható fizetési mód.

Vásárlástól elállás

Magánszemélyeknek 14 napos indoklás nélküli elállás.